Sunday, July 3, 2016

ATAC contest , an innovative method of attraction of NEETS to ASCETIS new services .

Anunț și regulament concurs ATAC
Asociația pentru Știință , Cultură , Ecologie , Tineret și Integrare Socială –ACETIS în parteneriat cu Primaria Comunei San Giovani Teatino din Italia lansează concursul ”Am Talent , Am Competență-ATAC” în cadrul proiectului de partneriat strategic Erasmus+ destinat tinerilor NEETS cu titlul ECMYNN (Enhancing Competences to Meet Young's NEETs Needs) având  codul 2014-2-IT03-KA205-004558.
Concursul este destinat tinerilor cu vârste cuprinse între 15 si 29 de ani care nu  frecventează cursurie unei școli , nu participă la cursuri de calificare și nu sunt angajați cu contract de muncă sau convenție civilă.
Desfășurarea concursului :
Etapa 1 . Înscrierea participanților .
Înscrierea se va face pe baza unui formular de înscriere on-line ce se găsește la link-ul de mai jos     http://goo.gl/forms/iKSLi9oN28hpub353  pana la data de 15.09.2016.
Etapa 2 . Selectarea participanilor
Selecția se va face pe baza fișierelor trimise de participanți ce vor conține documente de tip word-poveste sau prezentare power-point ,filme sau link-uri către inregistrări , blog-uri , site-uri , care dovedesc talentul sau competenta lor . Pentru unele lămuriri participantii pot fi contactați pentru un interviu în etapa de selecție. Selecția se va face in perioada 1.09.2016 – 29.10.2016
Etapa3. Concursul final
Concursul final va lua forma unui festival și avea loc în Piatra-Neamț în  perioada Octombrie-Decembrie  2016 la o data și o locație ce vor  fi stabilite ulterior procesului de selecție .
 El se va desfasura in fata unui public larg , a unui juriu desemnat de Asociatia ASCETIS și a unor angajatori ce vor fi invitați sa facă oferte de muncă.
 Premii acordate de asociația  ASCETIS :
Marele premiu   1000 lei
Locul I                     200 lei
Locul II                    150 lei
Locul III                   100 lei
În funcție de sponsorizările atrase se pot acorda și alte premii .
ATENȚIE !
La concurs pot participa doar tineri cu vârsta între 15 și 29 de ani care nu frecventează cursurie unei școli/curs de calificare și nu sunt angajați cu  contract de muncă sau convenție civilă la data înscrierii în concurs .


Înscrierea se face numai pe baza formularelor completate on-line la link-ul http://goo.gl/forms/iKSLi9oN28hpub353

No comments:

Post a Comment